Een hond die Stinkerd heette

Het leuke boek dat wiskunde leren gemakkelijk maakt

 

Het boek kopen

                                                                                                                                 

Printing on demand

Dit boek wordt gedrukt en verkocht volgens het “printing on demand” proces. Dit houdt in dat er geen voorraad boeken wordt gedrukt zoals de traditionele uitgevers doen. Bij “printing on demand” wordt elk exemplaar van het boek pas ná bestelling digitaal gedrukt en verzonden. Dit betekent echter niet dat boekenwinkels geen aantallen boeken kunnen bestellen om in de winkel te leggen. 


Je kunt dit boek met de vaste verkoopprijs van € 19,25 op drie manieren kopen:

1 Direct bestellen bij uitgever Boekscout.

Over het algemeen worden bestelde boeken binnen vijf werkdagen afgeleverd. Klanten krijgen een aantal werkdagen na bestelling automatisch een mail toegestuurd met de vraag of de bestelling is ontvangen. Soms komt deze mail echter een dag of twee dagen te vroeg. Mocht er toch een probleem zijn dan zal Boekscout proberen dit zo snel mogelijk op te lossen.

2 In een boekenwinkel kopen als daar een exemplaar van het boek aanwezig is.

3 In een boekenwinkel bestellen met het ISBN-nummer (978-94-022-1402-4).


Een tijdelijke golving in het papier van een nieuw boek is mogelijk

Wanneer bestelde boeken worden afgeleverd kunnen ze een lichte golving hebben, maar die zal verdwijnen. Die golving wordt veroorzaakt door het printproces waarbij veel warmte vrijkomt. De vocht-huishouding in het papier raakt daardoor van slag waardoor het papier kan gaan golven. Dit kan soms wel een aantal weken zo blijven, maar het papier trekt uiteindelijk weer keurig recht. Die golving is, als ze optreedt, onvermijdelijk. De boeken worden immers direct na het drukken geleverd en hebben daardoor niet de tijd om vóór levering te acclimatiseren.