Een hond die Stinkerd heette

Het leuke boek dat wiskunde leren gemakkelijk maakt

 

Welkom op de website bij het boek:

"Een hond die Stinkerd heette" van M.R. Peter

met de ondertitel "Hoe Mik en zijn vrienden krabben vangen met een mand, de basis van de wiskunde ontdekken, en nog meer leuke dingen doen".

Begin in groep 8 met wiskunde. Lees dit leuke boek!

Lees dit boek en begrijp de basis en het begin van de wiskunde. En je leert uit welke drie onderdelen wiskunde bestaat. Daarmee wordt wiskunde leren op school gemakkelijk!

Het is een leuk verhaal over krabben vangen met een mand en andere leuke dingen. Maar ook over wiskunde. Het is geen schoolboek, je hoéft niet alles dat in het boek staat te begrijpen en te leren. Maar hoe meer je er van leert, hoe gemakkelijker wiskunde op school wordt.

Het is zeker niet alleen een boek om uit te leren, het is vooral leuk. Lees het met je vriendjes of vriendinnetjes en doe de oefeningen samen. Bijvoorbeeld buiten op het strand.

Op deze site vind je informatie over het boek, informatie voor de jeugd en voor de ouders, en wat anderen van het boek vinden. En natuurlijk staat op deze site ook waar je het boek kunt kopen, en vind je er iets over de schrijver van het boek. Op de download pagina is promotiemateriaal te vinden. Daar zullen ook extra oefenopgaven worden toegevoegd. Op de pagina met achtergrond-informatie vind je korte uitleg over niet-wiskunde onderwerpen die in het verhaal voorkomen.   

Na de eerste boekversie heb ik kleine aanpassingen en verbeteringen in de tekst aangebracht. Ook het bestaan van deze site en andere nieuwigheden zijn toegevoegd.